Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevätkollaasi

torstai 15. maaliskuuta 2012

Kevätkollaasi

Joko tulee meikän keväthypetykset korvista ulos? No, ei voi mitään, en oo silti lopettamassa, sorry :--D Oon tästä kaikesta auringosta ja lämmöstä niin huumaantunut, että eihän sitä voi olla kuin happyhappyjoyjoy koko ajan! Ja nyt vähän keväistä inspiraatiokollaasiakin siis sen kunniaksi, olkaa ihania:

Ylärivi: farkkushortsihaalari H&M | neule Weekday | huivi Topshop | lasit Monki | hame Roxie.fi Keskellä: kengät Converse/Nelly.com | parka Weekday Alarivi: toppi Weekday | housut Monki | neule Romwe | shortsit Levi's | kengät Vans

Okei vois toi olla jo vähän kesäinenkin. Mutta shortseja sukkisten kanssa, ohuita takkeja, neuleita, kukkia ja vähemmän MUSTAA! No, laivastonsininen on ainakin turvallinen vaihtoehto näinkin värikammoiselle ihmiselle kuin minä olen. Paitsi että kuinka ihana on oikeasti tuo vähän pastellinturkoosi Romwen neule, jonka bongasin Fashiolistalta! Pakko saada! Tai ainakin jotain ton tyylistä, ton väristä. Seiloriraita, se nyt himottaa joka kevät, samoin hameet, joita en kuitenkaan ikinä osaa käyttää. Uudet matalavartiset Conssit/Vanssin ois kans aikasta jees, ja aurinkolasit kans! Tosin voisin aloittaa aurinkolasien osalta ihan jo etsimällä mun Wayfarerit jostain..

No, mitä teidän ON SAATAVA kevääksi? Ja ps, oonko ihan teinix, jos jostain ihmeen syystä koen suurta himotusta huulikoruun? :---D Sellaseen ihan pieneen madonnaan tohon ylähuuleen sivulle?!Linkki

Tunnisteet:

33 kommenttia:

15. maaliskuuta 2012 klo 23.22 , Blogger Elina kirjoitti...

Eiiii, et oo kyllä teini ko muakin säännöllisin väliajoin himottaa sama lävistys. taikka sitten tohon alapuolelle (mikä se sitten onkaan nimeltään). Mut toivon olevani niin fiksu etten uskalla ottaa sitä, koska tiiän ettei se tulis mulla olemaan useita vuosia ja se arpi :< Mulla parantuu arvet jotenkin kamalan huonosti.

 
16. maaliskuuta 2012 klo 0.28 , Blogger Peeta kirjoitti...

valkoiset conssit! ne mun on saatava :) ja farkkushortsit. ja joku värikäs hattu ja ja ja..... :) hehe ei mitään läväreitä, on oikeesti aika teinejä :---D ihana toi mintunvärinen neule

 
16. maaliskuuta 2012 klo 6.30 , Blogger Laura kirjoitti...

tummanvioletit light conssit! ja adidaksen musta verkkatakki kultaisilla raidoilla. molemmat kotiutin eilen! jesjes:)) Hyvää kevättä! Mun on ainakin nyt, kyllä noilla kelpaa tallustella!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 7.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tosi kivoja juttuja tossa! :-)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 7.47 , Blogger Hanna kirjoitti...

Aika ihana tuo ylhäällä oleva huivi ja nuo alimmaiset kengät... niissä ainakin löytyy väriä :) Musta tuntuu, että nyt keväällä tulee ylipäätään enemmän inspiraatiota panostaa pukeutumiseen ja olisi varmaan miljoona juttua, mitä olisi suorastaan "pakko" hankkia säiden lämpenemistä silmälläpitäen. Talvella kun joutuu olemaan suurimman osan ajasta talvitakin uumenissa, joten silloin vaatteetkin on pitkälti käytännöllisyyden mukaan valittuja :/ Ihanaa siis, että on kevät <3

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.04 , Blogger llaura kirjoitti...

joo mä mietin kans vähän sitä etten kyllä menis takuuseen miten kauan siitä tykkäisin.. :D mutta toisaalta, empä mä oo samaa miettiny esim tatuointieni kohdalla, ja niitä nyt ei saa edes pois :--D hassua miten jotain harkitsevuutta löytyy nyt sit ihan jossain eri asiassa toisella tavalla!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.05 , Blogger llaura kirjoitti...

jee eiköhän se kevät sieltä pikkuhiljaa tule niin pääsee löydötkin käyttöön! :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.05 , Blogger llaura kirjoitti...

kiitos! :D

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.06 , Blogger llaura kirjoitti...

sanos muuta! mun puolesta aina vois olla vaan kevät-kesä-syksy, koska ne on ehdottomasti pukeutumisen kannalta parhaita aikoja! :D

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.20 , Anonymous elli kirjoitti...

siis aivan super ihanat nuo vanssit alarivillä!!! Vansseja oon yrittänyt itekkin jo löytää pidemmän aikaa, mutta en oikeen tiedä mistä nettikaupoista niitä kannattaisi etsiä, tai mistä olet esim. nuo aivan mahtavan väriset bongannut?:) en kuitenkaan ihan perus mustia haluaisi ostaa, tuntuu niin tylsältä näissä kevätfiiliksissä.. :D

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.34 , Blogger Jenni kirjoitti...

aaah, voi kun se kevät ja kesä tulisivat jo♥ eihän tässä jaksa enää odottaa! :D

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei mikään ole liian teiniä mielestäni!:) Kaikesta voi saada jees, kun luo sen oman tyylisnä sisällä. Paitsi ehkä fiorellafarkuista....

Sulle sopis varmasti sellainen läväri :) Jos tekee mieli, niin ota ihmeessä... Kyllä se arpi useimmilla haalistuu... Jos epäilyttää niin sitten miettii vaan kauemmin.

Itse en jaksa hirveästi junnailla asioiden kanssa. Muuten ei saa mitään koskaan tehdyksi! Tietenkään ei kannata ottaa mitään päähänpistosta, mutta hyvän harkitsemisen jälkeen, jos yhä himoittaa niin why not?

 
16. maaliskuuta 2012 klo 9.45 , Blogger mira kirjoitti...

mustat light conssit ois kyllä aika must hankinta tälle keväälle, uus nahkatakki jaja joku kiva kesäinen hattu, sellanen olkihattu joo <: älä ota mitään lävistyksiä, ne alkaa kaduttaa jälkeenpäin mahdollisesti - oot paljon nätempi ilman <:

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.21 , Blogger llaura kirjoitti...

nyt oon kyllä totaalisen päinvastaista mieltä: miten lävistys voi alkaa kaduttamaan, kun senhän saa aina pois?! :--D minen ymmärrä, mutta toisaalta sanoit kyllä tuon ihmiselle, joka on ottanut kaikki tatuointinsakin ilman sen kummempaa harkintaa, enkä mä osaa ajatella mistään, että sitä ei kannata tehdä jos jokin alkaa kaduttamaan :) katuminen on erityisen turhaa sanon minä! :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.22 , Blogger llaura kirjoitti...

hih kauan sä oot niistä valkosista consseista puhunuki! ja mä oon kyl just sellanen, et jos joku sanoo että älä ota, niin otan uhallakin :--D oivoi, syytän siis sua jos mulla on ens viikolla läväri naamassa!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.22 , Blogger llaura kirjoitti...

no ei niiiiin! mutta eiköhän ne aika pian sieltä ala tulla :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.23 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, nimenomaan :D emmäkään siis koskaan junnaile, oonhan ottanu neljä tatuointiakin ilman sen kummempaa miettimisaikaa. kun se idea tulee, niin mitä sitä turhaan jahkailemaan :) lävistyksen kun aina saa vielä poiskin!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 11.24 , Blogger llaura kirjoitti...

noi tais olla ihan Vansin omilta nettisivuilta, siks kollaasin alla ei mitään liikettäkään lue :) siellä on vaikka mitä superihania malleja kyllä, pitäiskin selvitellä toimittaako ne Suomeen :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 12.38 , Blogger Ninni kirjoitti...

upeen näkösiä vaatteita :)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 16.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi shortsihaalari on aivan ihana!:D

 
16. maaliskuuta 2012 klo 17.42 , Blogger Mona kirjoitti...

Suosittelen madonnaa lämmöllä ;)
En oo ainakaan tässä yhdeksän vuoden aikana ehtiny kyllästymään siihen!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 22.33 , Blogger llaura kirjoitti...

:)

 
16. maaliskuuta 2012 klo 22.34 , Blogger llaura kirjoitti...

ne on supersöpöt kieltämättä :) !!

 
16. maaliskuuta 2012 klo 22.34 , Blogger llaura kirjoitti...

sulle se käykin ihan megahyvin, eikä oo yhtään teinix!! :D

 
17. maaliskuuta 2012 klo 1.15 , Blogger Krissu H kirjoitti...

ihana keväthehkutus ! =D

 
17. maaliskuuta 2012 klo 8.56 , Blogger llaura kirjoitti...

:--)

 
17. maaliskuuta 2012 klo 17.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei, älä ota lävistystä! eieieiei :)

 
17. maaliskuuta 2012 klo 17.06 , Blogger llaura kirjoitti...

jaa miksen ottais :--D ?

 
18. maaliskuuta 2012 klo 19.40 , Blogger Juuliaa kirjoitti...

Pakko saada kevääksi kirkkaita värejä, mm. värikkäitä farkkuja ja myös pastellin värejä! Mun vaatekaappi on nyt täynnä vain ruskeita, mustia, harmaita ja valkoisia vaatteita:))

 
19. maaliskuuta 2012 klo 0.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lävärit on cool - kaikilla muilla paitsi ihQdaateinexeillä :) Ota ihmeessä jos himottaa, ja niitähän saa kuitenkin vaikka minkä tyylisiä ja värisiä.
Mulla itellä oli pallura tossa alahuulen sivussa pari kolme vuotta - lähti itse asiassa vahingossa irti ja reikä umpeutui ihan muutamassa minuutissa niinkuin nuo limakalvoilla tekee. Pienenpieni reikä jäi mutta ei sitä pahemmin edes näy. Voisin kyllä joskus ottaa uudestaankin vaikka jonkun mielestä olisinkin jo yli-ikäinen siihen ;) ihan sama!

Ja toi farkkuhaalari on kyllä aivan ihana. Ja huivi. Ja kengät!

 
19. maaliskuuta 2012 klo 13.28 , Blogger llaura kirjoitti...

mun myös, mutta tarkoituksena ois taas kovin edes vähän osata laajentaa tuota värivalikoimaansa!! :D

 
19. maaliskuuta 2012 klo 13.30 , Blogger llaura kirjoitti...

joo eipä noista huulikoruista juuri minkäänlaista arpea jää onneksi :) mun himotus tuota kohtaan on ihan himpusti laskenu kun ei oo nyt yhtään ylimääräistä roposta laittaa juur mihkään kun harjotteluaikana ei oikein ehdi töihin, mutta ehkä keväämmällä? ainahan sen saa pois jos tykkää!

 
10. huhtikuuta 2012 klo 1.55 , Blogger Liane Völker kirjoitti...

I've got the blue white striped sweater and i love it!
i wanna have these nice vans too, they look great!

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu