Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Repun sisältö!

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Repun sisältö!

Koska tämä postaus kuuluu jo varmaan johonkin blogien yleiseen koodistoon, niin ajattelin sen itsekin toteuttaa. Kun tuossa salin jälkeen aloin lastaamaan taas tavaroita reppuun illan työvuoroa ajatellen, niin mukaan mahtui seuraavaa:

Tuossa repussa ehdottomasti parasta on se, että sen pohjalle ei kerry mitään järjettömiä kuittisumia ja muutenkin roskat sun muut pysyvät sieltä mainiosti poissa. Paljon tähän toki vaikuttaa se, että käytän tuota reppua myös salikassina, joten sitä tulee säännöllisesti tyhjenneltyä ja täyteltyä. En myöskään kuljeta ikinä mitään meikkijuttuja mukana, koska miksi ihmeessä sitä tarvitisi meikata sen jälkeen kun on sen kotona jo tehnyt.. Meikin korjailukin on mulle täysin vieras termi :--D Hiuslakkaa sentään osaan jo jonkin verran lisäillä tarpeen mukaan päivän mittaan, SJP:n Lovely -hajuvesi taas on salijäämä. Mutta se on jo melkein loppu, toi on mun ehdoton kaikkien aikojen lempparituoksu, eli pitää ehkä laittaa Nellylle uuden 50ml pullon tilaus menemään! Mun Oslo-äiti käytti tuota tuoksua, ja siitä tulee siis ihan villit nuoruusvuoteni aupairina mieleen! Aww. Ja on se muutenkin siis erityisen hyvä tuo tuoksu. :)

Muistikirja on Iittalan tehtaanmyymälästä, ja samalla nyt huomasin, että se, mikä mulla aina ja joka paikassa on koko ajan mukana, eli kalenteri, ei sit päässyt tällä kertaa mukaan ollenkaan, NÖYH. No, se on siis useammin mukana kuin tuo muistikirja, joten ajakoon nyt siis kalenterin asiaa. Kalenteri on muumikalenteri, kuinkas muutenkaan. Sen reuna vilahtaa tässä postauksessa, jos siis kiinnostaa tämä kuvasta uupunut aikataulukirja, niin kliklik! Puhelin on Samsung Galaxy S 2, puhelinkotelo maailman ihanin pehmustettu Totoro Thaimaasta, tilattu Etsy.com:n kautta. Lööv! Penaali marimekosta, kuulokkeet Saksasta, aurinkolasit Gina Tricotista.. Mulla on jossain ihan oikeasti oikeatkin kunnon aurinkolasit, mut voisko joku kertoa, minne oon ne talven ajaksi piilottanut?!

Reppu ja lompakko siis Monkista molemmat, ja noi omena-mynthonit on parhautta ikinä. Monesti mukana on myös tuo Pentaxin järkkäri, mutta loogisestikin sen on vaikea olla kuvassa, jos sillä on parhaillaan ottanut kuvia. Sellasta! Nyt meen ettimään sitä kalenteria, koska en ehkä muuten tiedä mitä pitää tehdä seuraavaksi.

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

25. maaliskuuta 2012 klo 10.07 , Blogger Natalia kirjoitti...

Ihana reppu ja tuo Totoro-kännykkäkotelo<3

 
25. maaliskuuta 2012 klo 10.24 , Blogger Saara kirjoitti...

Kiva postaus=) ja tuo reppu on niin ihana!!

 
25. maaliskuuta 2012 klo 12.05 , Blogger Materialgal kirjoitti...

Hih, söpö postaus, itsellänikin tulossa huomenna laukun sisältö -postaus ;)


http://manifest2materialism.blogspot.com

 
25. maaliskuuta 2012 klo 12.49 , Blogger Maija kirjoitti...

Ihana reppu, kuten jo sanottua! Pitäisi itsenikin hankkia reppu, olkalaukussa noi kirjakasat tuskin ryhtiä hirmusti parantavat...

Ja sitten vielä PYYNTÖ: Voisitko tehdä pikkuisen postaiksen aupparina olosta? (Tai linkata, jos olet jo tehnyt. En löytänyt, etsin kyllä.) Olisin kenties lukion jälkeen vuodeksi lähdössä, ja olisi kiva kuulla vanhan aupparin mietteitä.

 
25. maaliskuuta 2012 klo 13.35 , Blogger Merja kirjoitti...

Ihana toi Totoro! ♥ Tahtos itellekin mutta ei oo sopivaa puhelinta :( Tai pitäskö sanoa, että toi ei oo sopiva mun puhelimelle..

 
25. maaliskuuta 2012 klo 14.38 , Blogger llaura kirjoitti...

Kiitos, se on kieltämättä ihan huippu :)

 
25. maaliskuuta 2012 klo 14.40 , Blogger llaura kirjoitti...

Kiitos :) mä kävisin todennäköisesti mielummin kurkkaamassa sinunkin blogiasi, jos ihan joka kommentissa et sitä niin paljoa mainostaisi :)

 
25. maaliskuuta 2012 klo 14.44 , Blogger llaura kirjoitti...

Tässä uudemmassa blogissa ei ookaan siitä postausta ollu, ja monesti tuota onkin toivottu :) mulla on nyt kuitenkin sen verran paljon koulukiireitä, etten ennen kesää ainakaan uskalla luvata moista tulevaksi, mutta jossain vaiheessa yritän kyllä paneutua tuohon aiheeseen enemmän :)

 
25. maaliskuuta 2012 klo 14.45 , Blogger llaura kirjoitti...

Toi on kyllä kovin ihana!

 
25. maaliskuuta 2012 klo 18.40 , Blogger Acata kirjoitti...

Oon itsekin valellut päälleni pullollisen tota SJP:n Lovelya ja oli se kyllä ihana. Siitä hassu tuoksu, että oli mun mielestä ihan järkky, kun sitä ekan kerran tuoksutin, mut tokalla kerralla (en tiedä miks ees tuoksuttelin tokaa kertaa, jos kerran oli ekalla niin hirvee :D) se tuoksuikin huomattavasti paremmalta ja pian pullo löysikin kodin mun kylppäristä. Nyt mulla on menossa toka pullo Dolce & Gabbanan Rose The Onea ja oon siihen edelleen in löööv vaiks yleensä kyllästyn tosi nopsaan.

 
25. maaliskuuta 2012 klo 18.51 , Blogger Tytti kirjoitti...

jännä miulla on ihan päinvastoin :D en osaa korjailla tukkaa mut sen sijaan puuteroin naamaa aina kun alkaa kimmaltaa

 
25. maaliskuuta 2012 klo 21.26 , Blogger Laalaa kirjoitti...

Nää "mitä laukusta löytyy" postaukset on vaan jotenkin kiehtovia! on hauska nähä mitkä arkiset tavarat tyyppeillä liikkuu päivittäin mukana :)
++++ aivan ihana tuo totoro puhelinkotelo!

 
27. maaliskuuta 2012 klo 13.36 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Oi tuota reppua! Aivan ihana. Itselläni on melkein samanlainen mutta tuo sinun on kyllä kivemman värinen. Damn.

 
27. maaliskuuta 2012 klo 16.17 , Blogger llaura kirjoitti...

Tuota D&G:ta pitäisikin käydä tuoksuttelemassa! itsekään en yleensä ikinä osta yhtä tuoksua useammin kuin kerran, mutta tosta SJP:sta tulee vaan niin ihanat muistot mieleen edelleen jokaisella käyttökerralla, että on sitä vielä toinen pullo saatava. :)

 
27. maaliskuuta 2012 klo 16.18 , Blogger llaura kirjoitti...

Puuteroinnin vielä jotenkin ymmärrän, ja huulimeikin korjaamisen, mutten ehkä silmämeikkiäni lähtisi itse päivän mittaan parantelemaan.. No, en kyllä lähde puuteria ja huulijuttujakaan.. :D

 
27. maaliskuuta 2012 klo 16.18 , Blogger llaura kirjoitti...

hih, kiva että tykkäätte :)

 
27. maaliskuuta 2012 klo 16.19 , Blogger llaura kirjoitti...

No höps, kivahan se vaan on että on erilaisia :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu