Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesätukan luottotuotteet

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesätukan luottotuotteet

Lupasin varmaan jo talvella hiuspuuteripostauksessani tehdä pian juttua muistakin hiustuoterakkauksistani, joten mikäpä sitä tässä viiden kuukauden jälkeen asiaan palatessa on... No, ainakin tätä postausta on suunniteltu jo kauan! Eli tässä nyt oman hennon ja ohuen hiuslaatuni pelastajatuotteet, olkaattepa hyviä! (En jaksanut sit kuvatessa ajatella, että nää vois laittaa johonkin loogiseen järjestykseen, muuuutta ehkä te osaatte löytää tosta kuvasta nyt epäjärjestyksestäkin oikeat numerot!)



1. TIGIn Sugar Shock on ehdottomista ehdottomin kesätukkalempparini. Tää antaa tuuheutta ja rakennetta, ja saa liukkaat hiukseni pysymään juuri niin kuin haluan niiden pysyvän. Se, että tää vielä tuoksuu paremmalta kun mikään muu kokeilemani hiustuote, ei yhtään vähennä tän käyttöarvoa. Tätä kai pitäis periaatteessa suihkia kuivaan tukkaan, mutta mä oon antanu pesun jälkeen hiusten kuivua n. 70-prosenttisesti, suihkaillu tota ja föönannu - wöy. Perfecto.

2. TIGIn Totally Baked kuuluu samaan sarjaan kuin yllä oleva, tällä on tuoksuna sitruunamarenki ja tarkoituksena taasen kerran tuoda volyymia tukkaan. Koostumus on sellainen vaahtomainen, ja tätä kun sutii puoliksi märkiin hiuksiin ja föönaa, niin jo löytyy tuuheutta. Tätä oon käyttänyt nyt kesällä vähemmän kun toi Sugar Shock vie yleensä voiton, mutta lempparituotteista löytyy se edelleen.

3. Fudgen Salt Spray on taas jo vanha rakkaus, ehdoton kesätuote! Tällä saa sellasen huikean harakanpe surffitukan kun suihkuttelee tätä kosteisiin hiuksiin ja antaa kuivua luonnollisesti, haha! Täydellinen rantapäiviin, vapaapäiviin ja muihin menoihin, kun on vaan siistiä että tukkaa on paljon, eikä se ole yhtään mitenkään. Sais tällä varmaan siistimpiäkin kampauksia, mutta mulla tää on profiloitunut täysin ihanan pörrötukan kaveriksi!

4. TIGIn Sugar Dust -hiuspuuteri vetelee edelleen lempparilistalla, siitä lisää siis täällä. Tätä oon laittanut hiusten juureen ton Sugar Shockin parina, ja niillä eväillä ollaankin pöyheitä ja runsashiuksisia koko päivän!

5. TIGIn Masterpiece -lakka viimeistelee kesälookin, muutama suihkaus ja tuoksujen sekamelska on valmis. Tosin niin on myös yleensä kampaus, en oo vielä törmänny tän parempaan lakkaan, joka pitäis yhtä hyvin olematta silti yhtään kypärämäinen saati tahmaava!

6. Klippoteketin kuivashampoo taas pelastaa sitten seuraavan päivän. Hiuksille on rennompaa kun joka päivä ei tarvitse käydä pesulla, joten tällä saadaan sitä tuuheutta vielä seuraavan päivän tukkaankin. Nää putellit maksaa alle vitosen, on riittoisia ja hyviä, ei oo paljoo parempaa tarvinnut tällä saralla etsiskellä!

Haha mitä ylisanoja! Ottakaa huomioon, että mää olen ihan nää kaikki itse omin pienin pennosini maksanut, ei ole piilossa mainoksia tämän tekstin takana! Vähän TIGI-painottaistahan tuo lempparilistaus näyttää olevan, en ole todellakaan normaalisti läheskään näin merkkiuskollinen minkään muiden juttujen kanssa! Ylihinnoiteltuahan tuo TIGI vähän tuppaa olemaan, mutta onneksi esim. Feelunique.com tarjoaa hieman edullisemmat hinnat näillekin tuotteille. Ja nytpä haluaisinkin tietää, että mitkä teidän lempparihiustuotteitanne on? Mitä ilman ei vain voi elää? 

Tunnisteet:

17 kommenttia:

3. heinäkuuta 2012 klo 22.10 , Blogger Milla / millamainen kirjoitti...

Mun tekis hirveästi mieli testata noita Tigin karkkituotteita! Jonkun noista kolmesta voisin ostaakin testiin. Volyymia nimittäin kaivattais myös tähän mun tukkaani...

 
3. heinäkuuta 2012 klo 22.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla ehdoton lemppari on toi sokerisuihke, pitää hiukset kivoina koko päivän. ja joo, tigin shampoot tosiaan on ylihinnoiteltu mutta se niiden tuoksu !
hiuksia en kesällä kauheesti jaksa ees laittaa mitenkään, ni se ponnari on aikalailla kaveri :)

 
3. heinäkuuta 2012 klo 22.22 , Blogger paula kirjoitti...

mä oon vähän huono näiden hiustuotteiden kanssa, nyt ku leikkasin lyhyeks nii oisin luullu että tarttee läträillä paljon enemmän kaikilla mömmöillä mutta ehei, tukka pysyy pöyheenä ja kivana ihan itestään ja vielä entistäkin paremmin! toistaseks ei oo siis tarttenu lemppareita metsästellä, joskin yks sellanen oli ehkäpä ihana kookoksentuoksuinen selvityssuihke jonka monta vuotta sitten hommasin ja vieläkin on pikkuiset jämät jäljellä vissiin mutta jota ei enää taida mistään saada, pöh.

 
3. heinäkuuta 2012 klo 23.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

musta tuntuu että aina kun käytän just tota tigin hiuslakkaa niin kaikki ne ärsyttävimmät pienet kärpäset hyökkää mun kimppuun kadulla...:-D

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.02 , Blogger Mari kirjoitti...

Yks asia mikä täällä päin hankaloittaa on jatkuva kosteus ja mitä tahansa päähän suihkii tuntuu kirjaimellisesti sulavan pois :--D paras mitä voin suositella jos joskus matkustaa kuuman kosteisiin paikkoihin on osiksen hiuslakka ja tigin hard head lakka, ihan huippuja :)

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.52 , Blogger llaura kirjoitti...

suosittelen! :> vielä kun tilaa ulkomailta niin ei ole hinnallakaan pilattua, Suomen ylihinnoitelluilla tuotteilla vain harmittais jos joku ei oiskaan ihan se oma tuote.. :D Mutta luulen kyllä että tykkäisit etenkin tosta Sugar Shockista/Totally Bakedista! :)

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.53 , Blogger llaura kirjoitti...

niin pitää! mä en TIGIn shampoita edes käytä, noita muotoilutuotteita vaan. en oo jaksanu siinä suhteessa pelkästä tuoksusta maksaa, kun shampoita on tullu hyviä muuallakin vastaan :D

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.54 , Blogger llaura kirjoitti...

haha, nonni, tuu vaan tänne herättää kateutta valmiiks tuuheilla hiuksilla! tasan ei mee onnen-/hiuslaatujenlahjat :--D sulla onkin ihan mieletön toi lyhyt tukka! :>

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.54 , Blogger llaura kirjoitti...

hahaha voi eiiii :D mä en oo samaa ilmiöö kyllä huomannu?

 
4. heinäkuuta 2012 klo 9.56 , Blogger llaura kirjoitti...

haha voin kuvitella :D mutta toi suolasuihke toimii lämpimässäkin ihan ok'sti, ainakin itse jollain omalla reissulla käytin sitä? en tosin muista käytinkö sitä vaan iltasin kun aurinko oli jo laskenu, mutta kai se kosteus edelleen etelänmaissa jyllää sillonkin :)

 
4. heinäkuuta 2012 klo 10.38 , Blogger paula kirjoitti...

hahhaa, no kyllä nääkin sentään joskus vähän lättänät on :D sillon auttaa kampaajan mulle myymä joku redkenin mömmö (hiusvaha? oon huono näissä) tai sitten tyydyn vaan astetta sileempään lookkiin :) oon siitä helppo että tykkään mun hiuksista oikeestaan asettu ne sitten miten tahansa, niil on hyvällä tapaa oma tahto. (paitsi sillon ku toinen puoli päättää sojottaa ulospäin ja toinen sisäänpäin...) mutta kiitos vaan, oon kyllä itekin ihan rakastunut tähän lyhkäseen :)

 
5. heinäkuuta 2012 klo 20.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jep, itekin luovutin shampoiden kanssa :-D ne lupaa aina kaikkee flussyflössyy tyyliin 'tästä hiukset tuuhenee!' mutta joo... iteki alkaa näkee niin silmissä kuinka ne pörrönee ja alistuu kokonaan tolle lauseelle, ja seki kun niitä saa käyttää max. 2krt/vk ni mielummin kunnon shampoon ja nauttii esim. vaniljakahvin tuoksusta (8

 
5. heinäkuuta 2012 klo 21.13 , Blogger mirja kirjoitti...

Toi Klippotekin kuivashamppoo oli mun ensimmäinen kuivashamppoo-kokeilun kohde eikä tosiaan oo tarvinnu miettiä mitään muuta merkkiä. Yllättävää etenkin kun tosiaan on niin halpa! Mun tukka kuivahtaa heti kun kesähelteet alkaa niin käytän Goldwell'in Rich Repair-nimistä seerumia, se on ihan paras pelastus kun alkaa hiukset näyttää kuolleilta :)

 
6. heinäkuuta 2012 klo 19.56 , Blogger Katri kirjoitti...

Haa minunkin ehdottomia lemppareita on tuo TIGIn Totally Baked ja Klippotekin kuivashampoo! Tosin nyt täytyy varmaan laittaa hankintalistalle toi Sugar Shock myös :O

 
10. heinäkuuta 2012 klo 12.11 , Blogger Iina kirjoitti...

Woooooow kiitos tästä! Aaaah ihanaa taidampas heti tänään käydä shoppailemassa jotain kunnon kesätukkatuotteita! :D

 
16. heinäkuuta 2012 klo 19.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Masterpiece = ♥

 
17. heinäkuuta 2012 klo 11.46 , Anonymous shazz kirjoitti...

Ahhh, oli pakko tämän postauksen innoittamana tilata tuo sugar shock ja suolasuihke! Ja rakkauttahan ne on heti ekan testin jälkeen :) Entinen suolasuihkeeni oli Wellan joku ikivanha, mutta ihan ehdoton kesätukalle! Klippoteketin kuivashampoo oli jo vanha tuttu. Mun luottotuote, eikä oo hinnalla pilattu! :)

 

Lähetä kommentti

pst, ennen kuin jätät kommentin, lue tämä pieni FAQ/UKK :--)
Olen 178cm pitkä,
koirani on japaninpystykorva,
teen kollaasit ja muokkaan kuvani PhotoFiltrellä,
ja jos sinulle näkyy tässä blogissa valkoinen laatikko tekstin/kuvien päällä, en osaa tehdä sille mitään, mutta kokeile vaihtaa selainta vaikka Mozillaan siitä Exploreristasi, tai päivitä se omasi ainakin uudempaan versioon, josko se sitten auttaisi! :--)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu